14 dagen bedenktijd Veilig betalen

Valvetronic van Armytrix

Valvetronic is een innovatieve technologie van Armytrix. Het beidt de bestuurder de mogelijkheid om het geluidsniveau van de uitlaat te bepalen. Hierdoor bepaal je zelf wanneer je wel en wanneer je niet gehoord wilt worden.

Armytrix

De filosofie van Armytrix is het bewapenen van een voertuig met de meest geavanceerde technologie. Dit om zo prestatiegericht mogelijk te rijden. Armytrix streeft naar het meeste vermogen, geweldig geluid en echte veelzijdigheid. Armytrix creëert niet alleen uitlaatsystemen, maar ook ervaringen. De uitlaatsystemen worden handgemaakt volgens de specificaties van de uitlaat. Dit om de perfecte pasvorm te garanderen. Om de maximale compatibiliteit te garanderen maakt Armytrix gebruik van een 3D scansysteem. Een gat in de markt was het door Armytrix ontwikkelde Valvetronic systeem. Met dit systeem kun je de klank van het uitlaatsysteem bepalen doormiddel van een sleutelhanger. Ook heeft Armytrix een app ontwikkeld waarmee je de prestaties van de auto kunt meten. Deze app geeft je inzicht hoe je zo prestatiegericht kunt rijden.

RVS uitlaatsystemen van Armytrix

Wanneer je opzoek bent naar een sportief uitlaatsysteem van een uitmuntende kwaliteit is een RVS uitlaatsysteem van Armytrix zeker een aanrader. Een RVS uitlaatsysteem is gemaakt van roestvrij staal. Een RVS uitlaatsysteem heeft wanneer deze op de juiste manier gemaakt is diverse voordelen. RVS staat voor roestvrij, het uitlaatsysteem zal dus niet gaan roesten. Ook verbetert het de klank en de flow binnen de uitlaat (meer PK’s). Het is erg belangrijk dat je auto over een goed uitlaatsysteem beschikt. Een RVS uitlaatsysteem van Armytrix is zo’n uitlaatsysteem. Wanneer je een goedkoop RVS uitlaatsysteem aanschaft kan dit verkeerd uitpakken. Wat veel voorkomt bij goedkopere uitlaatsystemen is het knappen van de lasnaalden, omdat hier ontzettend veel druk op komt te staan.

Technlogie van Armytrix

Een RVS uitlaatsysteem van Armytrix zorgt voor extra beleving tijdens het rijden. Door de Valvetronic technologie wordt de bestuurder verbonden met de auto. Doormiddel van een sleutelhanger kan het geluid van de auto worden afgestemd. Met de Armytrix app kunnen de prestaties van de auto gemeten worden. Doormiddel van de OBDII-module worden ECU-gegevens in realtime doorgestuurd naar het mobiele apparaat. ECU-gegevens zijn metingen van hoge gegevenssnelheden die op geen enkel ander apparaat gemeten kunnen worden. De meting geeft de bestuurder inzicht in de rotatiesnelheid, de snelheid en het brandstofgebruik. De Armytrix app is beschikbaar op zowel IOS als Android-systemen op zowel telefoons, tablets en andere mobiele apparaten. Het is erg gaaf om de app te gebruiken tijdens een rondje sportief rijden.

Terug naar producten
[]