Terug naar het overzicht

FI Exhaust Uitlaatsystemen

FI Exhaust brengt jarenlange ervaring en moderne technologie samen in geavanceerde uitlaatsystemen. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ze uitlaatsystemen hebben mogen ontwerpen voor premium auto’s van onder andere Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche, Mercedes AMG en BMW. Elke uitlaat is een samensmelting is van Fi Exhaust’s unieke ontwerpvaardigheden en technologie. Het resultaat is een ijzersterke combinatie van comfort en prestaties. Een uitlaatsysteem van Fi Exhaust is uniek in zijn soort. Van een hoog Formule-1 geluid tot een diepe bastoon, zorgvuldig afgestemd en getest op een specifeke frequentie met Fi’s controller om de maximale geoptimaliseerde prestaties te produceren. Fi Exhaust maakt voor Italiaanse, Britse, Duitse & Japanse supercar merken zeer toonaangevende motorcomponenten en uitlaatsystemen.

Fi Exhaust Controle Systeem

Buiten het produceren van een van ’s werelds meest hoogwaardige uitlaatsystemen, heeft Fi Exhaust verschillende gadgets om de rijervaring nog beter te maken. Zo hebben ze een sportieve afstandsbediening die met Valvetronic technologie de bestuurder de mogelijkheid geeft om snel te schakelen tussen sport- en stille modus. Dit is mogelijk door de kleppen in het uitlaatsysteem open of dicht te zetten. Om de bestuurder nog meer inzicht te geven in de auto, heeft Fi Exhaust een app ontwikkeld genaamd: Exhaust Application. Met deze app wordt wederom de mogelijkheid gegeven om te wisselen tussen de sport- en stille modus. De extra hulpmiddelen in de app geven de gebruiker nog meer informatie en opties zoals instelling van toerental, snelheid of turbodruk.

Design van Fi Exhaust Uitlaten

Het ontwerpteam van Fi Exhaust is constant bezig met het verbeteren van de technologie die ze gebruiken. Dit geldt voor de technologie om te kunnen ontwerpen en produceren. Met behulp van CAD (Computer Aided Design) ontwerpt en bouwt Fi Exhaust elk uitlaatsysteem. Hiermee kan het ontwerpteam de modellen nauwkeuriger simuleren en kalibreren. Per uitlaatsysteem dat gebouwd moet worden, ontwerpt het Fi Exhaust team 3 sets prototypes. Pas na evaluatie en talloze tests is het team tevreden als het uitlaatsysteem voldoet aan de strenge prestatiecriteria.

X-Pipe Systeem Fi Exhaust

Het welbekende X-Pipe systeem van Fi Exhaust is iets wat hun uitlaatsystemen echt uniek maakt. X-Pipe is een innovatief ontwerp om treble-resonantie te bereiken voor een verbeterde uitlaatgeluidskwaliteit. Zo verliest de auto vrijwel geen pk’s, wat vaak wel gebeurt bij de originele Y-Pipe ontwerpen. De eigenaren van Fi Exhaust uitlaatsystemen hebben bewezen niet alleen te genieten van prachtig geluid op sportwagens, maar ook dat het motorvermogen met 5-10% verbeterd is.

Op zoek naar iets anders?

Als alternatief op FI Exhaust presenteren wij u Armytrix. Armytrix verovert wereldwijd snel terrein en is één van de marktleiders op het gebied van klepgestuurde uitlaten. Nieuwsgierig?

Onze Armytrix uitlaten

Terug naar het overzicht