Terug naar het overzicht

Milltek Uitlaten

De uitlaten van Milltek geven een karakteristiek, sportief geluid, gecombineerd met een enorme kracht. Dat maakt dat Milltek een van de beste uitlaatsystemen in de wereld produceert. Milltek is opgericht in 1983 door een echte autoliefhebber en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige uitlaatsystemen. Deze worden gebruikt bij een steeds groeiend aantal voertuigen. Tegenwoordig is Milltek constant bezig met het testen van de nieuwste systemen. Dit doen zij met behulp van de modernste apparatuur, zoals de Faro 3D-laserscanners en de All Electrical CNC Mandrel Tube Benders. Daarnaast hebben ze een enorm ervaren team van ingenieurs en ander personeel om de nieuwste technologieën en producten te blijven creëren. De uitlaten van Milltek zijn beschikbaar voor merken zoals Audi, BMW, Citroen, Ford, Honda, Mercedes, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Subaru en Volkswagen.

Milltek Sport Racing

De uitlaatsystemen van Milltek moeten zo krachtig mogelijk zijn om de zwaarste racen te doorstaan. De raceteams van Milltek Sport Racing hebben meegedaan aan de meest slopende kampioenschappen en races in Europa. Er zijn uitlaatsystemen ontwikkeld waarmee de Milltek raceteams hebben gereden in series als de Volkswagen Cup, British Touring Car Championship, VLN, N24 en Time Attack. Naast al deze prestaties doet het Milltek team alles wat nodig is om te kunnen concurreren in de motorsportindustrie. In die industrie vindt je de motorblokken die het het zwaarst te verduren hebben. Daarom is het belangrijk dat ze een uitlaatsysteem hebben van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

De Kracht van Milltek Uitlaatsystemen

De uitlaatsystemen van Milltek worden vervaardigd uit T304L roestvrij staal waardoor de producten de meest veeleisende omgevingen aankunnen. Dit soort roestvrijstaal is zeer duurzaam en bestendig tegen verkleuring en degradatie. De toewijding die Milltek heeft tegenover de perfectie van hun uitlaatsystemen, heeft er voor gezorgd dat ze een van de breedste reeksen EC-goedgekeurde uitlaatsystemen voor prestaties hebben gerealiseerd. Ook is Milltek geaccrediteerd voor de ISO9001: 2015, de certificering voor optimaal kwaliteitsmanagement. Alle Milltek producten zijn getest en goedgekeurd door TÜV in Duitsland. Over de jaren heeft Milltek prestatie-iconen uitgebracht die een verandering op de markt hebben gemaakt. Denk hierbij aan de baanbrekende Audi UR Quattro, Volkswagen Golf Mk1 en de Mk2 GTi’s.

Op zoek naar iets anders?

Als alternatief op Milltek presenteren wij u Armytrix. Armytrix verovert wereldwijd snel terrein en is één van de marktleiders op het gebied van klepgestuurde uitlaten. Nieuwsgierig?

Onze Armytrix uitlaten

Terug naar het overzicht