Terug naar het overzicht

Novitec Uitlaten

De uitlaatsystemen van Novitec worden gebruikt voor de meest hoogwaardige automerken die er zijn. Denk aan merken zoals Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, Maserati en McLaren. Deze auto’s vragen natuurlijk om hoogwaardige uitlaatsystemen. Novitec staat voornamelijk bekend om het tunen van Ferrari voertuigen, waarmee ze verantwoordelijk zijn voor de wijziging of uitstraling van de prestaties van een voertuig. Daarnaast zorgt Novitec voor modificaties bij andere Italiaanse merken zoals Alfa Romeo en Fiat. Samen met de grote automerken denkt Novitec mee over de nodige aanpassingen die, samen met de modernste uitlaatsystemen, de sportwagens op een hoger niveau kunnen brengen. De uitlaatsystemen van Novitec vloeien dus voort uit een nauwe samenwerking met de automerken. Dat zorgt voor het beste resultaat.

Modificaties in Novitec Uitlaten

Novitec heeft voor al deze high-end merken vernieuwende ontwerpen gemaakt die een verandering teweeg hebben gebracht op de markt van uitlaatsystemen. Een goed voorbeeld is de Novitec McLaren 720S Spider, één van de meest krachtigste cabriolet sportwagens op de markt. De ontwerpers en technici bij Novitec hebben voor dit model uitgebreid maatwerk geleverd, naast andere verfijnde modificaties. Met aerodynamische componenten voor in de windtunnel is deze tweezitter perfect aangescherpt. Ferrari werkt ook al jaren samen met ’s werelds meest toonaangevende verfijningsspecialist Novitec voor vrijwel al hun bekende sportwagens. Novitec zorgt ervoor dat de uitlaten op de sportwagens niet alleen maar opvallen door hun inspirerende ontwerpen en geluid, maar ook de aerodynamica optimaliseren.

Elektrische uitlaatsystemen van Novitec

Voor het eerst zijn er nu ook systemen ontwikkeld van Novitec voor een elektrische auto. Niet zomaar een elektrische auto: de Tesla Model X. Het ontwerp van de Tesla Model X met elektrische aandrijflijn omvat aerodynamische verbeteringscomponenten met een sportief elegante styling. De stylingkit die door de Novitec-ontwerpers is geoptimaliseerd en gebeeldhouwd voor de Tesla Model X wordt gekenmerkt door een elegant en dynamisch ontwerp. De nauwkeurig passende carrosseriedelen zijn gemaakt van carbon met een koolstofafwerking van hoogglans. Bij Novitec wordt er aan meer gedacht dan alleen de uitlaatsystemen. Zo heeft Novitec samen met Tesla besloten om een speciale hi-tech gesmede NV2-wielen op maat te ontwikkelen voor de Tesla SUV haar hoge gewicht. Dit meedenken doet Novitec ook bij andere merken om de beste kwaliteit binnen elke auto te leveren naast de uitlaatsystemen van hoge kwaliteit.

Op zoek naar iets anders?

Als alternatief op Novitec presenteren wij u Armytrix. Armytrix verovert wereldwijd snel terrein en is één van de marktleiders op het gebied van klepgestuurde uitlaten. Nieuwsgierig?

Onze Armytrix uitlaten

Terug naar het overzicht