Terug naar het overzicht

Performance uitlaatsysteem

Een Performance uitlaatsysteem van RVS. Misschien wel dé meest felbegeerde tuning aan een auto. Waarom? Simpel. Elke auto klinkt in onze oren beter met een RVS uitlaatsysteem. De klank van een auto wordt vaak donkerder en luider. Maar ook qua looks gaat je auto er goed op vooruit.

Maatwerk RVS uitlaatsysteem

Een maatwerk RVS uitlaatsysteem geeft je auto iets volstrekt unieks. De lengte van de uitlaat, de positie van de dempers/ bypass, het aantal kleppen, de eindstukken, de grootte van de downpipe en de wanddikte, alles is op maat af te stemmen. Om deze reden kiezen liefhebbers voor maatwerk RVS. Maar maatwerk RVS heeft ook nadelen. Het is vaak duurder en je moet zeker weten dat de uitlaatbouwer goed weet wat hij of zij doet. Met name de afwerking en lasnaden willen nog wel eens verkeerd gedaan worden.

Gerenommeerde merken

Met een uitlaatsysteem van een gerenommeerd merk zoals Capristo, Novitec of Armytrix zit je altijd goed. Deze merken hebben talloze uren geïnvesteerd in het ontwikkelen van deze uitlaatsystemen. Je kunt er vanuit gaan dat de uitlaat goed in elkaar zit, een goede pasvorm heeft en gewoon ronduit bruut klinkt. Vaak kun je met deze uitlaatsystemen ook zelf een configuratie maken. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten dempers, eindstukken, de dikte van de downpipe en wel of geen katalysator.

DG Performance is leverancier van diverse gerenommeerde sportuitlaat merken. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze webshop.

Bekijk onze producten

Terug naar het overzicht